Ny på skolen

Alle børn skal modtage undervisning, der kan leve op til folkeskolens undervisning.

Find information om hvornår du skal indskrive dit barn til 0.klasse og SFO, hvad frit skolevalg betyder, og hvilket skoledistrikt dit barn tilhører. Du kan også finde information om dit barns skolegang, hvis du flytter til eller fra Hvidovre Kommune.

Overvejer du at udsætte dit barns skolegang, kan du kan du ligeledes læse mere på denne side.

Du kan læse mere om at være ny på skolen på hvidovre.dk (nyt vindue)

Link til indskrivning til kommende 0.kl. 2020-2021 (nyt vindue)

Årets åbent hus bliver afholdt tirsdag d. 10. november kl. 17.00-17.45. Grundet Covid19 foregår det online i programmet Google Meet.
Her finder du en vejledning til Google Meet (pdf).

Du kan også se en film om SFO Præstemosen (nyt vindue)

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte SFO-leder Tina Rasmussen enten pr. mail: xtr@hvidovre.dk eller telefon: 25 43 81 20.